Sivu 1/1

Kristinuskon katoamisen mahdollisuus tai vaara

ViestiLähetetty: 23.05.2018 09:17
Kirjoittaja tapiok1
Uusin ymmärrys ja käännös 1992 KR antavat ymmärtää, että kristinusko on vaarassa kadota maailmasta ja että sitä aktiivisesti
pyritään lopulta tuohoamaan niin, että Messiaalle ei jäisi ketään. Mikä on muiden uskontojen ja poliittisten järjestelmien
mielipide tuohon asiaan:

1. Krishna tietoisuus ennakoi, että Kristityt ja evankeliumi muuttuvat taustalla vaikuttavaksi KARMAN laiksi.
2. Islam puhuu, että krisityistä täytyy tulla loppu.
3. Valistus ja 1800-luvun kultturivallankumous antoi uskonnon vapauden, mutta sosialistinen siipi päätyi myös
esittämään tuhon vaateen.

Yhteiskunnan luojat Valistuneet ja Ranskan Vallankumoukselliset sallivat aluksi uskonnonvapauden. Mutta sosialistit eli työväestö, joka eniten uskonnoista on kärsinyt julisti kaikki papit tapettaviksi. Tässä on porvaristo, joka oli rikkaiden puolella vastaan työväestö, jolla ei ollut voimaa paitsi kun se I maailmansodan takia sai vähän aseita käsiinsä.

Yhteiskunta ei koostu pelkästä työväestöstä, vaan on myös porvaristo yms. Pappien tuhoaminen on mielestäni nyt jo myöhäistä kun Sakarjan ennakoima terrorismi on muslimimaihin pystytetty. Terrorismi pystytettiin tukemaan kirkkojen pappeja. Ja on ainoa keino ja uhka kristittyjä koskien nälänhätä ja nälkä, jos eivät paastoon suostu. Papithan eivät mitään työtä tee ja sen, joka ei työtä tee ei myöskään pidä syödä. Kuin korkeintaan säännöstellysti.

Ei yhteiskunta ole yksimielinen, vaan jakautunut.

Re: Kristinuskon katoamisen mahdollisuus tai vaara

ViestiLähetetty: 23.05.2018 09:31
Kirjoittaja tapiok1
Oliko kristinusko alunperin hylkyhopeaa ja kullasta sulattaessa eroteltua vähempiarvoista kuonametallia.

Ei ole ihme jos kristinuskoa vastaan on olemassa kovin suuria paineita sen tuhoamiseksi sillä jos kuona pyrkii johtavaan asemaan
maailmassa on se ilman muuta tuomittavaa. Vielä tulee muistaa Profeetta Eenokin kirjan ennustukset koskien aikakautta
4000-5000 jKr. Silloin kaikkea metallia vihataan erityisen paljon ja pyritään hajottamaan tomuksi ja jauhamaan pieneksi.

Juutalaiset tunsivat vanhan testamentin kirjoitukset, joissa oli paljon viitteitä Jeesukseen.
Profeetat kertoivat mm. että tulee Nebo ja Bel, joista Nebo eli Kristus eli Marduk laitetaan vaipumaan alas aina maan tomuksi asti ja Bel eli Allah laitetaan vaipumaan polvilleen.

Lisäksi profeetat kertoivat edeltä, että kulta ja jopa hopea puhdistetaan ja hylkyhopea ja kuona erotellaan siitä omaksi lahkokseen. Ja että Leevin pojat puhdistetaan lipeällä eli mielistelevin ja lahjovin sanoin erotetaan aidoista Leeviläisistä ne, jotka ovat taipuvaisia lahjontaan ja mielisteleviin sanoihin menemään mukaan.

Yleensä sanotaan Jeesuksesta vain se, että monet VT:n miellyttävät profetiat viittaavat häneen. Mutta aivan yhtä paljon VT:ssä on pahoja ja epämielittyviä profetioita, jotka koskevat Jeesusta. Puhuu esim. Hesekiel Valon tuojasta, joka onkin Lucifer ja joka pyrkii tähtiä korkeammalle. Mutta päätyy lopulta manalaan toukkien ja matojen ruuaksi.

Vanhassa Testamentissa on paljon viitteitä Jeesukseen siinä mielessä, että hänen oli määrä perustaa oma lahko, joka ottaisi kullan eli leeviläisten joukosta pois kuonan ja hylkymetallin.

Re: Kristinuskon katoamisen mahdollisuus tai vaara

ViestiLähetetty: 23.05.2018 10:25
Kirjoittaja tapiok1
Heikensivätkö apostolit Kristuksen ja Kristinuskon menestymisen mahdollisuuksia entisestäänkin.
He kun saadakseen mahdollisimman paljon kansaa taakseen kumosivat Kristuksen ja heikensivät Kristuksen tuomia
opetuksia kansan kohdalla niin että melkein kaikki synnitkin sallittiin lopulta.

Lienette oikeassa tuossa asiassa eli siis Kristuksen tuomioistuin on tärkeämpi ja ensisijainen verrattuna apostolien tuomioistuimiin. Eikä kai apostoli Paavalia edes lueta sellaiseksi, joka saisi oman tuomioistuimen Kristuksen valtakunnassa. Hän kylläkin sanoo olevansa: Kansojen opettaja. Mitähän tuokin tarkoittaa? Kun lähestyskäskyn perusteella opetetaan KANSOILLE KAIKKEA MITÄ KRISTUS KÄSKI NOUDATTAA. Ja apostolit sitoutuivat allekirjoituksella opettamaan Paavalin yllytyksestä VAIN kolmea seikkaa.

Onko niin että apostolit eivät kelvanneetkaan opettamaan Kristuksen kehotuksia, vai onko raamatusssa KAHDEN ERI TUOMIOASTEEN SANOJA SEKAISIN. Apostolien omien istuimien ja Kristuksen istuimen. Siinä tapauksessa he opettivat omaa tuomiokäytäntöönsä avoimesti, mutta Kristuksen opetuksia ei lainkaan tai vain salassa lukuunottamatta ehkä Johannesta.

Re: Kristinuskon katoamisen mahdollisuus tai vaara

ViestiLähetetty: 23.05.2018 10:30
Kirjoittaja tapiok1
Sillä Pyhä Henki ja me olemme nähneet hyväksi, ettei teidän päällenne ole pantava enempää kuormaa kuin nämä välttämättömät: ..... ......... ........

On hienoa, että apostolit ja pyhä henki ovat allekirjoittaneet sen, että eivät vaadi muuta kuin nuo kolme asiaa. Itse katsoin sen olevan riittävää kaikissa olosuhteissa, mutta nykyisin olen vähän tullut eri aatokseen.

Jeesus itse sanoi: Menkää kaikkeen maailmaan , kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja OPETTAKAA NOUDATTAMAAN KAIKKEA MITÄ MINÄ OLEN KÄSKENYT TEIDÄN NOUDATTAA.

Apostolit tuomitsevat Israelin 12 heimoa Jeshuan valtakunnassa. Heidän tuomioistuimessaan pärjää kun noudattaa noita kolmea asiaa, mutta entä miten on Elävien ja Kuolleiden tuomion laita Jeshuan itsensä edessä.

JA KATSO MINÄ OLEN TEIDÄN KANSSANNE KAIKKI PÄIVÄT MAAILMAN LOPPUUN ASTI.....

Kenen tuomioistuimen eteen me oikeastaan joudumme ? Apostolien vai Kristuksen?