Elämmekö simulaatiossa tai tietokoneohjelmassa

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Elämmekö simulaatiossa tai tietokoneohjelmassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 09:22

Viime aikoina olen mollannut ahkerasti raamattua sen vanhentuneisuudesta ja turhasta suosiosta johtuen. Näin eilen näyn siitä mitä jos koko raamattu onkin tietokonepeli ja kaikki sen lukijat ovat osa valtavaa tietokonepeliä, jossa pelialusta on aurinkokunta.

Se ei poista ongelmia. Jos raamattu ja etenkin UT on tietokonepeli niin se on yhä pahasti vanhentunut. UT:n kirjoittamisen aikoihin maailmasta tunnettiin vain Välimeren alue ja ohjelma on siis suunniteltu kapeaa pelialustaa varten. Se on myös koodattu typistäen pituutta, mutta kuvaruudun leveyden muutokset yli 50 tuuman kuvaruutukokoon on jätetty huomioimatta. Koodi soveltuu 30 tuumaan kuvaruutuun, mutta ei 50 tuuman ruutuun.

Muuten UT on tavallinen räiskintäpeli, jossa pelaajia astuu erilaisiin juonikkaisiin ansoihin ja tuhoutuu liukuhihnalta.

Jos tämä maailma on ufojen tekemä pelialusta, jossa me olemme pelihahmoja niin tässä alustassa on useita rinnakkaisia pelejä menossa ja on osittainen yhteys eri pelien välillä sekoittua mukaan toistensa peliin.

On kuin Civilization pelin ja Duke Nukemin välillä olisi yhdyskäytävä ja Duke voisi vierailla vierailevana tähtenä Civilization pelissä.

Jotta ymmärtäisi täysilaidallisen raamattua pitää tänä päivänä osata myös koodata tietokonepelejä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että UT on vanhentunut tietokonepeli, jonka koodissa voisi olla paljon parantamisen varaa.

Tämän kirjoituksen tarkoitus on innostaa koodaamaan vaikkapa SourceForgesta löydettävällä Lazarus Delphi kloonilla. Ja jos aikoo tehdä korkeatasoista koodia teoreettisesti voisi alistaa koko maailmankuvansa ajatukselle, että koko Aurinkokunta saattaa olla pelialusta, jossa me olemme pelihahmoja?
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Elämmekö simulaatiossa tai tietokoneohjelmassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 08.11.2018 11:51

Eletään kaaoksessa ennen maailman luomista, joka tapahtunee vuoden 3333 jaa tienoilla. Tässä kaaoksessa on pyrkimys monilla olioilla luoda järjestystä, jotta tuleva luominen voisi tapahtua. Mutta kaaos itse taistelee järjestyksen luomista vastaan ja entropian mukaan pyrkii yhä suurempaan epäjärjestykseen.

Ollaan takyoneista muodostunut kaaos ja halokansi, esimaailma, jonka täytyy tulevaisuuteen luoda oikea maailma tullakseen itse täällä menneisyydessä olemassaoloon ja luoduksi. Onko kyse sattumasta, lainalaisuudesta vai järjestä? Sen tietää yksin Jumala.

Menneisyys luo tulevaisuudesta käsin itse itsensä voidakseen luoda tulevaisuuden, joka luo menneisyyden.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Elämmekö simulaatiossa tai tietokoneohjelmassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 03.12.2018 21:18

Maailma voi olla vasta 2000 vuotta vanhakin tai sitten sekin on mahdollista, että tämä maailma luodaan vasta 1000 vuoden kuluttua tulevaisuudessa.
Jeesus saattoi seistä yksin tyhjässä avaruudessa noin vuonna 30 jaa ja sanoi nuo kuuluisat sanansa: MITÄ TAHANSA TE PYYDÄTTE SEN TE SAATTE!
Samalla hetkellä hänen suustaan putkahti esiin enkeli, joka kuuli nuo sanat ja alkoi täyttämään Isän tahtoa. Yhdessä sekunnissa pyyntöjen ketju alkoi muodostua niin, että tuli lisää enkeleitä ja he toivoivat lisää asioita menneisyyteensä , nykyisyyteensä ja tulevaisuuteensa ja niin syntyi nykyisen kaltainen maailma. Kaikkine ihmisineen ja eläimineen ja kasveineen menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Ei ole mitään estettä sille asialle, etteikö kaikkeus olisi vain noin 2000 vuotta vanha.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Elämmekö simulaatiossa tai tietokoneohjelmassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 02.01.2019 23:23

Lineaarinen aikakäsitys on vääristänyt käsityksen Jumalasta melko tyystin. Kun ajatellaan, että hän olisi tuhansien vuosien päässä menneisyydessä luonut jotakin ja vaikuttaa tässä ajassa jossa olemme taivaasta käsin niin tuo näkemys on melko ontto ja mielikuvitukseton. Se tukkii aivot ja urauttaa ne yhteen ja tiettyyn näkökulmaan. Kuljetaan mukaan jostakin alkupisteestä askel kerrallaan kohden tulevaisuuden auringon sammumista.

Vain Hare Krishna liikkeen kirjat voivat murtaa tuon lineaarisen aikakäsityksen ja saada Jumalan elämään ja olemaan todellakin Kaikkivaltias. Itse asiassa Jumala ja Jeesuskin vaikuttivat tulevaisuudessa käsin Ja Imaami Mahdi tulee jopa sieltä asti missä aurinko on jo sammumaisillaan - tulevaisuudessa. He ovat siellä luoneet tämän maailman ehkä joskus vuoden 3333 jKr tienoilla ja tehneet tämän meidän asuttaman maailman takyoneista menneisyyteen päin halokansimaailmaksi tai virtuaaliseksi maailmaksi. Maailma jossa elämme on vain yksi braaneista sekä koeluontoinen tila ja aika ennen maailman todellista luomista.

Raamattu on jo osittain toteutunut, mutta toteutuu yhä uudestaa ja uudestaan koko ajan toteutumiselta täydellistyen monessa eri paikassa ja ajassa. Ei ole sanottua tapahtuiko Jeshuan kaikki elämän piirteet juuri tässä maailmassa vai rinnakkaisessa maailmassa ja juuri tässä ajassa vai tulevassa ajassa.

Sana on olemassa, mutta AJAT JA PAIKAT OVAT ASETUSTEN JA ASETTAMISEN ASIAA. Entä jos Jeesuskaan ei ole vielä syntynyt, vaan syntyy vasta vuonna 10000 jKr. Kaikki se sana mitä tiedemiehet keräävät ja uskonnot tuottavat ovat juuri sitä sanaa, josta raamattu sanoo: ALUSSA OLI SANA JA SANA OLI JUMALAN LUONA JA SANA OLI JUMALA. Pieninä virtoina syntyy joka päivä sanaa ja tieteellisiä lakeja ja juuri nuo sanat ja lait ovat Jumala, jonka avulla maailma tulevaisuudessa luodaan.

Niin myös henki syntyy tulevaisuudessa sanasta. Ensin oli savitaulut ja nuolenpääkirjoitus, sitten papyrys ja hieroglyfit jne. lopulta tiede menee muutaman tuhannen vuoden kuluttua tekemään sanalle tallennusvälineen, jonka nimi on henki. Ja sitten tuolta tulevaisuudesta lähetetään henkeä tänne menneisyyteen ja elämä syntyy täällä. Jne.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa