Kotoisia ja etäisiä maailmanlopun profetioita

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Kotoisia ja etäisiä maailmanlopun profetioita

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:24

Jopa runoudessa otetaan profetaalisen varoittava asenne tulevaisuutta koskien.

Itse en Ilmastonmuutosta pitänyt suurena uhkana maailmanlopun kannalta ennen kuin luin viime vuosisadan alussa tehdyt Eino Leinon runot.
Niissä ikään kuin puhutaan siitä kuinka merestä tulee yksi ainoa maapallon suuruinen meri niin, että sen pohjaviiva on yhtenäinen.
Kaiketi tuollainen skenaario merkitsisi Pohjoisen jäämeren sulamista. Noissa runoissa on jopa maailmanlopun tunnelmaa ja toinen ennustus koskee auringon kylmenemistä, josta puhutaan paljon vähemmän kuin meren tulemisesta yhtenäiseksi; koko maapallon merien yhteenliittymäksi. Mutta jonkin verran on viittauksia myös auringon kylmenemiseen.
Tarkoittaako se auringossa tapahtuvaa muutosta, vai maapallon heilahdusta pois sijoiltaan meren liikkeiden takia? Sitä en tiedä.
Eikä nuo runot ole ainoat, joissa asiaa ennakoidaan, vaan ovat myös Tiibetin ja Intian tietäjät hengessään usean vuoden ajan varoittaneet, että koko Pohjois-Eurooppa peittyy veden alle valtavan tsunamin seurauksena. Ainakin jo viiden vuoden ajan on tuollaista kuulunut.
Merkitseekö se, että meren pohjan viiva muuttuu yhtenäiseksi sitä, että merivirrat myös muuttavat suuntaa jää nähtäväksi.
Luulisi aikaa kuluvan vielä siihen, että Pohjoinen Jäämeri kokonaan sulaa. Ja tietenkin runous on luotettavaksi lähteeksi liian epävarmaa. Mutta satuin nyt vain lukemaan noita runoja ja niissä kerrottuja taruja meren tulemisesta yhtenäiseksi.

Eihän sitä voi uskoa, että tuo pohjoisen jäämeren sulaminen olisi niin suuri juttu, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
Jos tapahtuu suuri katastrofi sen takia niin se olisi aika yllätys kuitenkin.

On enää vain yksi tulppa Arktiksessa, joka estää kaikkien merien yhdistymisen. Kun tuo yhdistyminen tapahtuu luulisi meren liikkeiden villiintyvän. Tulee paljon myrskyjä ja 2000 vuotta myrskypilven päiviä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa