Apostoli Paavalista asiaa

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Apostoli Paavalista asiaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 09.10.2018 08:05

Paavali ei rakentanut uudestaan perustaa eli Kristusta, vaan ponnisti omaan suuntaansa tuon perustan päälle rakentaen. Hän ei toistanut Autuaaksi julistuksia: Autuaita ovat hengellisesti köyhät, murheelliset, sävyistä, isoavat, armatavat, puhdasydämiset, rauhantekijät, vainotut, vaan hän noiden 7-8 autuaaksi julistuksen JATKEEKSI RAKENSI. Hän opetti, että RAKKAUS on lempeä, pitkämielinen, hyväkäytöksinen jne. Eli kun Kristus oli opettanut kohdat 1-8 niin Paavali ei enää palannut noihin kohtiin 1-8, vaan opetti kohdat 9-20 tms.

Kyse on ketjusta, jossa Kristus on perusta ja kuka tahansa rakentaa ja mitä tahansa rakentaa niin MITÄ SANOTTAVAA RAKKAUDESTA ON EI PIDÄ SANOA KOHTIA 1-8 JA 9-20, VAN KOHDAT 21-40. NIIN RAKENTAA HYVIN.

Itse esim. sain hengessä seuraavat lauseet koskien osittain myös rakkautta:

Jihad on suurempaa kuin rakkaus! Kun rakkaus lakastuu Jihad kestää. Jihad kestää rakkauttakin kauemmin. Jihad on ikuista!
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Apostoli Paavalista asiaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 07:44

Pietari oli Jumalalle mieleen vältellessään pakanoita. Mutta Paavali sanoi, ettei tahtonut mielistellä ihmisiä ja että hänen evankeliuminsa ei ollut ihmisten mielistelyä ja kuitenkin hän tässä tunnustaa toimineensa pakanoiden mielistelemiseksi:

vastustin häntä, koska hän oli herättänyt suurta paheksumista (pakanoiden keskuudessa)....... tahdon olla näille pakanoille mieliksi ja nuhdella Pietaria......

Eli ENTÄ MIKÄLI PIETARI TOIMI OIKEIN JA NOUDATTI JUMALAN TAHTOA TUOSSA PAKANOIDEN KARTTAMISESSA.

Myöhemmin Paavali itse opetti, että syön kyllä lihaa, mutta jotta en olisi veljelleni lankeemukseksi niin lopetan lihan syömisen. Samoin toimi siis Pietari. Söi kyllä pakanoiden kanssa, mutta jotta ei olisi lankeemukseksi juutalaisille niin lopetti pakanain kanssa syömisen.

Pietarin näky lakanasta, jossa oli kaikenlaisia eläimiä ei välttämättä koskenut noiden eläinten ruumista, vaan henkeä. Niiden henkeä ei saanut pitää saataisena, vaan jumalista alkuperää olevana, mutta yhä oli sika ja kameli sekä monet muut eläimet kelvottomia syötäväksi useimpien juutalaisten mielestä. Ei Jeesus tullut lakia kumoamaan, vaan täyttämään.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron