Sovitusta ei enää ole?

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 09:45

Nykyisin on vallalla käsitys, että kaikki on käänetty ylösalaisin. Nyt pääseekin pilkkaajat taivaaseen ja kaikki nuo, joiden oli määrä jäädä ulkopuolelle. Sen sijaan rehellisesti eläneet ja hyvät ihmiset laitetaan helvettiin. Kyse on eräiden mielestä siitä, että Juudan heimo teki anteeksiantamattoman synnin, johon ei enää ole sovitusta. Mutta koska Jumala rakastaa Juudan heimoa käänsi hän kaiken päälaelleen, jotta Juuda voisi pelastua.

Enää ei ole sovitusta mistään synnistä ja anarkia on ottanut vallan kaikessa. Helvettiin jatkossa pääsee vain pääsylipun kanssa sen jälkeen kun hyvät ja kunnolliset on heitetty sinne. Pitää otaa pedon merkki päästäkseen helvettiin.

Myös kuva Jumalasta on muutostilassa. Kun Paavali sanoi: Hän on sama eilen, tänään ja huomenna niin se tarkoittaa, että Jumala itse oli antikristus aina ja on sitä jatkossakin. Hän on pitänyt pilkkanaan kunnollisia ihmisiä ja puhunut heille satuja. Väitteillä, että hän on sitä ja sitä vaikka onkin aivan toista.
Raamattu onkin osottautunut Jumalan vihan viinin pohjasakaksi ja samoin tulee krishna tietoisuuden Bhagavatam osottautumaan pelkäksi lipevää puhetta sisältäväksi makeaksi viiniksi. SOVITUSTA EI ENÄÄ OLE. Ainoa oikea uskonto on islam. Muut uskonnot olivat satuja ja lipevää mielistelyä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 406
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron