Joh. Ilmestys 14 luku menossa?

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Joh. Ilmestys 14 luku menossa?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 19.06.2018 12:30

1998 Ihmisen Pojan ääni-inkarnaatio ilmestyi ja ilmoitti että Ilmestys 12 on tapahtunut ja parhaillaan menossa sekä myös Joh. 16:25 on menossa seuraavat 400+ vuotta.
Noin vuoden 2005 tienoilla Herra Zebaoth ilmoitti, että pitää alkaa tutkimaan myös Ilmestys 13 lukua tai muuten jää jälkeen siitä mitä tapahtuu.

Satuin eilen vilkaisemaan sitten Ilmestys 14 lukua ja näytti paljon siitäkin jo olevan menossa?

Karitsa ilmestyy yhtenä tai kolmena eri versiona yhdelle tai kolmelle eri Siionin vuorelle. Hänen mukanaan on 144000, jotka laulavat laulua, jota ei voi oppia muut. Onko tuollainen laulu jo menossa, jota eivät muut voi oppia on suuri kysymysmerkki? Näyttäisi nykyisin olevan paljon salaisia hankkeita menossa, joita ei osata Valituksen keinoin valistaa koko kansalle. On ikään kuin tuollainen laulu olisi alkanut, jota vain harvat osaavat.

Sen jälkeen lähtee matkaan enkeli halki keski-taivaan eli ehkä Keski-maapallon, jossa on Arabit, juutalaiset, kiinalaiset, intialaiset sekä roomalais-katoliset. Tuo enkeli on epäilemättä Jehovan todistajat. Se vaatii kunniaa Jehovalle.

Tämän perässä lähtee toinen enkeli samalle alueelle ja saarnaa Babylonin portto on tuhoutunut. Tämä enkeli on epäilemättä helluntaikirkko. Mutta tämä asia ei ole vielä täysin tapahtunut. Babylonin portto ei ole vielä täysin tuhoutunut, vaikka ylellisyystarvikkeiden kauppaminen on vähentynyt.

Kolmas enkeli saarnaa Keski-maapallon asukkaille varoituksen pedon merkistä. Tämäkään ei ole vielä tapahtunut.

Sitten tulee SADONKORJUUN ENKELIT. ENSIN KORJATAAN SATO MAAN PELLOILTA JA LUULEN, ETTÄ TÄMÄ SADONKORJUU VIITTAA EHKÄ YLÖSTEMPAUKSEN MAHDOLLISUUTEEN. EDESSÄ SAATTAA OLLA JONKINLAINEN YLÖSTEMPAUS. PELTO ON JUMALAN VALTAKUNNAN JA KÖYHIEN VERTAUSKUVA ELI TÄMÄ YLÖSTEMPAUS KOSKEE KÖYHIÄ JA JUMALAN VALTAKUNTAA.

TOINEN SADONKORJUU ON PALJON PAHEMPI JA SE KOSKEE HEDELMÄPUITA ELI ESIMERKIKSI TAIVAIDEN VALTAKUNTIEN KRISTITTYJÄ. TÄSSÄ SADONKORJUUSSA HEDELMIÄ EI YLÖSTEMMATA VAAN NE HEITETÄÄN TUHOTTAVIKSI JUMALAN VIHAN VIINIKUURNAAN JOKA MIELESTÄNI ON VENÄJÄ TAI KREIKKALAIS-KATOLINEN KIRKKO.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 657
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Joh. Ilmestys 14 luku menossa?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 19.06.2018 12:31

Erään kirjan mukaan, joka kertoo Imaami Mahdista näyttäisi siltä, että Venäjä ja itä olisivat kansana Mahdi ja edustaisivat korkeinta elintasoa ja muuta tasoa, jota voi rukoilla osakseen. Kristityt ovat ylittäneet tuon tason, vaikka Kristuksen pitäisi rukoilla Mahdin jäljessä. Lännen Kristityt ovat yltiörikkaita olleet ja saaneet liikaa resursseja käyttöönsä.

Heidän pitäisi mennä paastoon, mutta ilmeisesti he eivät ole halukkaita siihen, vaan pettävät Kristuksen, joka sanoin: NIINÄ PÄIVINÄ HE PAASTOAVAT KUN SULHANEN ON OTETTU POIS.
Sen sijaan, että Kristityt menisivät paastoon tapahtuu seuraavaa:

1. Köyhät eli pelto eli Jumalan valtakunta temmataan ylös Rautasauvaisen pojan joukkoihin. Heidät korjataan talteen.

2. Kristityt eli hedelmäpuiden hedelmät eivät suostuneet paastoon, joten heidät liian RIKKAINA heitetään Jumalan valtakunnan ulkopuolelle. He laittavat voimaan vihamielisyyden osoituksia Venäjää vastaan ja tuohon suureen Venäjän viinikuurnaan he hukkuvat omaa vereensä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 657
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Joh. Ilmestys 14 luku menossa?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 09.10.2018 08:07

Paavali mainitsi, että Korintissa jo syntyi Neljä puoluetta: Kristuksen, Paavalin, Pietarin ja Apolloksen. Ja onkin niin, että Kristus opetti kunnioittamaan lakia ja myös pelkäämään pahoja , mutta Paavali opetti rakastamaan pahoja ja opetti sovitusta kaikista synneistä Kristuksen tähden. Mitä enemmän tekee pahaa niin sitä suuremmaksi armo käy. Ja Paavali voitti eniten alaa. Näin siis ennen vuotta 90 jaa.

Mutta Paavali ei vielä tuolloin tiennyt, että myöhemmin tulisi VIIDES PUOLUE eli Ilmestyskirjan elähdyttämä Apostoli Johanneksen puolue. Johannes opetti suorastaan vihaamaan pahoja ja oli lain puolesta ja lainkuuliaisuuden puolesta.

Tässä on ristiriita raamatussa ja selkeä harha jommalla kummalla? Joko Paavali on oikeassa tai Johannes. Molemmat eivät voi olla oikeassa.

Kauan epäröitiin Johanneksen ottamista mukaan raamattuun ja Paavalin kanta onkin se voittoisa kanta. Kaikki on luvallista, mutta kaikki ei rakenna. Oliko virhe otttaa Johannes mukaan raamattuun?
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 657
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron