Joh. 16:25 - Avoimuus ja tieto Isästä

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Joh. 16:25 - Avoimuus ja tieto Isästä

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 29.05.2018 10:58

Johannes 16:
25. Tämän minä olen puhunut teille kuvauksilla; mutta tulee aika, jolloin minä en puhu teille enää kuvauksilla, vaan avonaisesti julistan teille sanomaa Isästä.
26. Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne;
27. sillä Isä itse rakastaa teitä, sentähden että te olette minua rakastaneet ja uskoneet minun lähteneen Jumalan tyköä.

28. Minä olen lähtenyt Isästä ja tullut maailmaan; jälleen minä jätän maailman ja menen Isän tykö."
29. Hänen opetuslapsensa sanoivat: "Katso, nyt sinä puhut avonaisesti etkä käytä mitään kuvausta.
30. Nyt me tiedämme, että sinä tiedät kaikki, etkä tarvitse, että kukaan sinulta kysyy; sentähden me uskomme sinun Jumalan tyköä lähteneen."
31. Jeesus vastasi heille: "Nyt te uskotte.
32. Katso, tulee hetki ja on jo tullut, jona teidät hajotetaan kukin tahollensa ja te jätätte minut yksin; en minä kuitenkaan yksin ole, sillä Isä on minun kanssani.
33. Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."


Vuonna 1998 alettiin saarnata, että juuri tänä nykyisenä aikana 1960-2450 jKr tämä raamatun kohta käy täysin toteen. Ja onkin jo nyt alkanut toteutua
melkein kaikki mitä tässä raamatun kohdassa sanotaan. Saamme ilman rukousta asioista selvyyden. Maailmassa on ahdistus. Ja avoimesti puhutaan
kaikkki asiat päin naamaa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa