60 miljoonaa denaaria kadoksissa

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

60 miljoonaa denaaria kadoksissa

ViestiKirjoittaja barycz » 27.02.2019 11:27

Tuli mieleeni numerologinen analogia. Raamatussa mainitaan eräässä vertauskuvassa 60 000 000 denaaria kadottanut tai hävittänyt armoton virkamies. Ja sitten tuo 1800-luvun vallankumouksen päävaltioiden asukasluku on kuin sattumalta myös tuo 60 000 000. Yhdysvallat on 1800-luvun vallankumouksen saavutuksista eli perustuslaeista ja ihmisoikeuksista tinkinyt viime aikoina. Ja näyttää kuin Ranska, Saksa, Italia ja Britannia, joissa on noin 60 milj. asukasta olisivat jonkinasteisissa vaikeuksissa. Sekä ehkä myös Meksiko etc.

1. Yhdysvallat on tuo armoton mies, joka kadottaa 60 miljoonaiset kansatkin kapitalismin alttarille. Kapitalismin mukaanhan jokainen itseä pienempi naapurivaltio on tuhottava ja hävitettävä. Nyt kun on suuria imperiumeja ja kasvukeskuksia ehkä jopa niin suuri naapurikansa kuin 60 milj. asukkaan kansa luetaan hävitettävien joukkoon.

2. Toinen mahdollinen armoton mies on Kiina, joka tinkii ihmisoikeuksista. Ja ehkä niitä on muitakin.

3. Vuoteen 2100 mennessä siis kaikki 60 miljoonaiset kansat on menetetty. Niiden on pakko hajota vähintään kahtia eli 30 miljoonan pläjäyksiksi? Siinä on omat numerologiset ongelmansa.

4. Nykyisistä kansoista on 30 miljoonaisia mm. Ukraina ja Espanja ja noiden pitäisi siis vuoteen 2100 mennessä nousta edustamaan kärkivallankumouksellisuutta.

Lyhyesti: Enää ei kestä edes 60 miljoonan asukkaan kansat ja kielet, vaan ovat vaarassa tuhoutua tavalla tai toisella. Intialaiset ovat mielestäni ennakoineet, että vuoden 4500 jaa paikkeilla Japani ja Koreat olisivat säilyneet kansakunnat. Japanissa onkin 120 milj. asukasta. Eli 60 milj. asukkaan markkina-alue on tänä päivänä liian pieni ja samoin kielialue. Jos tahtoo 2500 vuoden säteellä tulevaisuuteen päin etsiä voittajakansoja pitää niitä hakea asukasluvultaan yli 125 miljoonaa asukasta omaavista kansoista ja kielistä.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: 60 miljoonaa denaaria kadoksissa

ViestiKirjoittaja barycz » 27.02.2019 11:28

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_v%C3%A4kiluvun_mukaan

Kun katselee listaa maailman valtioista väkiluvun mukaan niin huomaa, että vain 12 kärkimaata tulevat luultavasti olemaan voittajien joukossa. Mutta kolmannestatoista eli Egyptistä alaspäin on kirjoitettu huonoja profetioita ja ennustuksia. Niilin kuivumisen takia Egypti tuhoutuu, Etiopia on jo ammoisista ajoista ollut elävä uhri, Mahdin tarkoitus on kukistaa Iran ja Turkki, Thaimaan ja Ranskan tilanne on mikä on jne. Mikäli kirjoitukset totetutuvat niin valtiot, jotka eivät yllä 12 suurimman valtion joukkoon väkiluvultaan tulevat kokemaan takaiskuja.

Joku saattaa oudoksua sitä, että Bangladesh kuuluu 12 suurimman joukkoon, mutta toisaalta on kirjoituksia, joissa väitetään kaikkialla maailmassa jonakin päivänä opeteltavan bengalin kieltä.

MELKEIN VÄITÄN HATARAN YLEISSIVISTYKSEN POHJALTA, ETTÄ MAAT JOISSA ON NOIN 60 MILJOONAA ASUKASTA OVAT KAIKKI JONKINASTEISESSA KURIMUKSESSA. Meksiko on tuolla 12 listalla loppupäässä ja kaikki tietävät mikä on muodostunut Meksikon henkireijäksi eli siirtolaisuus Yhdysvaltoihin esim. Paikalleen jämähtäneisyys johtaa kurimukseen??? Nigeriassa on öljyrikkauksien takia Afrikan suurimpia väkilukuja. Ja se on maa, jonka kautta suunnitellaan kaikki Afrikan tulevat kulkureitit, putkistot ja rautatiet ja maantiet kulkemaan.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34


Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron