Sovitusta ei enää ole?

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 09:45

Nykyisin on vallalla käsitys, että kaikki on käänetty ylösalaisin. Nyt pääseekin pilkkaajat taivaaseen ja kaikki nuo, joiden oli määrä jäädä ulkopuolelle. Sen sijaan rehellisesti eläneet ja hyvät ihmiset laitetaan helvettiin. Kyse on eräiden mielestä siitä, että Juudan heimo teki anteeksiantamattoman synnin, johon ei enää ole sovitusta. Mutta koska Jumala rakastaa Juudan heimoa käänsi hän kaiken päälaelleen, jotta Juuda voisi pelastua.

Enää ei ole sovitusta mistään synnistä ja anarkia on ottanut vallan kaikessa. Helvettiin jatkossa pääsee vain pääsylipun kanssa sen jälkeen kun hyvät ja kunnolliset on heitetty sinne. Pitää otaa pedon merkki päästäkseen helvettiin.

Myös kuva Jumalasta on muutostilassa. Kun Paavali sanoi: Hän on sama eilen, tänään ja huomenna niin se tarkoittaa, että Jumala itse oli antikristus aina ja on sitä jatkossakin. Hän on pitänyt pilkkanaan kunnollisia ihmisiä ja puhunut heille satuja. Väitteillä, että hän on sitä ja sitä vaikka onkin aivan toista.
Raamattu onkin osottautunut Jumalan vihan viinin pohjasakaksi ja samoin tulee krishna tietoisuuden Bhagavatam osottautumaan pelkäksi lipevää puhetta sisältäväksi makeaksi viiniksi. SOVITUSTA EI ENÄÄ OLE. Ainoa oikea uskonto on islam. Muut uskonnot olivat satuja ja lipevää mielistelyä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 07:45

Profeetta Danielin kirjan perusteella päättelen, että olet suurin piirtein oikeassa. Daniel kertoo, että tänä aikana Näky ja Profeetat sinetillä suljetaan. Sillä Joh. 16:25 on menossa ja Jeesus kertoo taivaallisena ylipappina nyt avoimesti sanomaa Isästä kun tuo sanoma oli aiemmin salattua ja piilotettua. Jeesus kertoo meille, että Isä on epäluotettava ja petollinen sekä paha henkensä puolesta, vaikka kuva ja sielu ovatkin uskollisia ja hyviä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 07:54

Pahimmassa tapauksessa Jeesustelu tuhoaa kaikki kirjaimellisesti kaikki ihmiset lukuun ottamatta 500 miljoonaa eliitin jäsentä seuraavan 1000 vuoden aikana.
Hänestä tulee Uusi Aadami, joka jää ainoana jäljelle ja josta polveutuu kaikki tulevan maailman ihmiset ja vain hänen sukulaisensa hyväksytään. Kaikki muut suvut maan päältä tuhotaan.

Jeesus oli kuollessaaan 33 vuotias eli vielä nuorukainen, ja nuorukaisten ajatukset ovat pahat. He tahtovat kuolemaa kaikille muille ja omia jälkeläisiään ainoiksi maailman asukkaiksi. Jos Jeesus olisi kuollut 60 vuotiaana hänen ajatuksensa olisivat aivan toisenlaiset.

Joudumme elämään keskenkasvuisten milkki ja hunajapoika messiaiden keskellä, joiden ajatukset ovat narsistisen pahoja. He ovat psyykkisiä tapauksia ja ei ole paljoa toivoa maailman muilla ihmisillä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 10:30

Vuoden 1995 tienoilla VÄÄRÄ PROFEETTA, joka on Niniven naisprofeetta tuli luokseni mökille hengessään ja alkoi hypyttää henkenä sukuelintäni hetken aikaa yrittäen aiheuttaa laukeamisen. Samalla hän sanoi: AION JOHDATTAA KOKO MAAILMAN HARHAAN TÄLLÄ TAVOIN JA SEKSIN AVULLA.

Vuonna 1998 ilmestyi Ihmisen Pojan ääni-inkarnaatio, joka sanoi, että Saatanalle on annettu Jumalan koko voima hänen eksyttääkseen sillä kaikki maapallon asukkaat ihmeteoin ja taikuuksin. Kuulin kuinka Jumala sanoi saatanalle: Käytä joka ikinen keino eksyttääksesi joka ikisen maapallon asukkaan, en tahdo että yksikään jää eksymättä.

Milloin nämä pahat voimat saivat valtansa sillä jo 1970-luvulla tuo väärä profeetta eli Niniven nainen julisti, että Jeesus ei ikinä enää palaa maan päälle. Aiomme estää paluun keinoja kaihtamatta.

Varmaa on, että vuonna 1998 alkoi Saatanan suuri valtakausi, joka kestää 3.5 vuotta.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.10.2018 11:46

Onhan Egyptin pyramidit, maanjäristykset voivat aiheuttaa tsunamin, jonka perusteella tiedämme meren olevan olemassa, Tulivuorenpurkaukset ilmaisevat olevansa olemassa savulla.

Ilman uhria ei ole sovitusta. Ilman uhria ei ole Egyptin pyramideja. Ilman uhreja, maa ja aurinkokunta peittyisivät bakteereihin ja muihin nopeasti lisääntyviin lajeihin. Ja ilman uhria loppuisi olemassaolo.

Toisen kuolema on toisen olemassaolo. Jumalan piti uhrata jopa itsensä voidakseen taata maailmalle elämän. Jonkun on alusta asti ollut pakko uhrata, jotta jotakin olisi. Melkisedek oli mies jolla ei ollut alkua eikä loppua ja mikä oli hänen ammanttinsa - Hän oli uhripappi.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron