Sovitusta ei enää ole?

Noin 300 vuoden välein on tapahtunut suuri kultuurivallankumous, jossa kristinusko on usein ollut keskiössä. Mutta painopiste lienee muuttumassa Euroopasta itään päin.

Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 09:45

Nykyisin on vallalla käsitys, että kaikki on käänetty ylösalaisin. Nyt pääseekin pilkkaajat taivaaseen ja kaikki nuo, joiden oli määrä jäädä ulkopuolelle. Sen sijaan rehellisesti eläneet ja hyvät ihmiset laitetaan helvettiin. Kyse on eräiden mielestä siitä, että Juudan heimo teki anteeksiantamattoman synnin, johon ei enää ole sovitusta. Mutta koska Jumala rakastaa Juudan heimoa käänsi hän kaiken päälaelleen, jotta Juuda voisi pelastua.

Enää ei ole sovitusta mistään synnistä ja anarkia on ottanut vallan kaikessa. Helvettiin jatkossa pääsee vain pääsylipun kanssa sen jälkeen kun hyvät ja kunnolliset on heitetty sinne. Pitää otaa pedon merkki päästäkseen helvettiin.

Myös kuva Jumalasta on muutostilassa. Kun Paavali sanoi: Hän on sama eilen, tänään ja huomenna niin se tarkoittaa, että Jumala itse oli antikristus aina ja on sitä jatkossakin. Hän on pitänyt pilkkanaan kunnollisia ihmisiä ja puhunut heille satuja. Väitteillä, että hän on sitä ja sitä vaikka onkin aivan toista.
Raamattu onkin osottautunut Jumalan vihan viinin pohjasakaksi ja samoin tulee krishna tietoisuuden Bhagavatam osottautumaan pelkäksi lipevää puhetta sisältäväksi makeaksi viiniksi. SOVITUSTA EI ENÄÄ OLE. Ainoa oikea uskonto on islam. Muut uskonnot olivat satuja ja lipevää mielistelyä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 07:45

Profeetta Danielin kirjan perusteella päättelen, että olet suurin piirtein oikeassa. Daniel kertoo, että tänä aikana Näky ja Profeetat sinetillä suljetaan. Sillä Joh. 16:25 on menossa ja Jeesus kertoo taivaallisena ylipappina nyt avoimesti sanomaa Isästä kun tuo sanoma oli aiemmin salattua ja piilotettua. Jeesus kertoo meille, että Isä on epäluotettava ja petollinen sekä paha henkensä puolesta, vaikka kuva ja sielu ovatkin uskollisia ja hyviä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 07:54

Pahimmassa tapauksessa Jeesustelu tuhoaa kaikki kirjaimellisesti kaikki ihmiset lukuun ottamatta 500 miljoonaa eliitin jäsentä seuraavan 1000 vuoden aikana.
Hänestä tulee Uusi Aadami, joka jää ainoana jäljelle ja josta polveutuu kaikki tulevan maailman ihmiset ja vain hänen sukulaisensa hyväksytään. Kaikki muut suvut maan päältä tuhotaan.

Jeesus oli kuollessaaan 33 vuotias eli vielä nuorukainen, ja nuorukaisten ajatukset ovat pahat. He tahtovat kuolemaa kaikille muille ja omia jälkeläisiään ainoiksi maailman asukkaiksi. Jos Jeesus olisi kuollut 60 vuotiaana hänen ajatuksensa olisivat aivan toisenlaiset.

Joudumme elämään keskenkasvuisten milkki ja hunajapoika messiaiden keskellä, joiden ajatukset ovat narsistisen pahoja. He ovat psyykkisiä tapauksia ja ei ole paljoa toivoa maailman muilla ihmisillä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 10:30

Vuoden 1995 tienoilla VÄÄRÄ PROFEETTA, joka on Niniven naisprofeetta tuli luokseni mökille hengessään ja alkoi hypyttää henkenä sukuelintäni hetken aikaa yrittäen aiheuttaa laukeamisen. Samalla hän sanoi: AION JOHDATTAA KOKO MAAILMAN HARHAAN TÄLLÄ TAVOIN JA SEKSIN AVULLA.

Vuonna 1998 ilmestyi Ihmisen Pojan ääni-inkarnaatio, joka sanoi, että Saatanalle on annettu Jumalan koko voima hänen eksyttääkseen sillä kaikki maapallon asukkaat ihmeteoin ja taikuuksin. Kuulin kuinka Jumala sanoi saatanalle: Käytä joka ikinen keino eksyttääksesi joka ikisen maapallon asukkaan, en tahdo että yksikään jää eksymättä.

Milloin nämä pahat voimat saivat valtansa sillä jo 1970-luvulla tuo väärä profeetta eli Niniven nainen julisti, että Jeesus ei ikinä enää palaa maan päälle. Aiomme estää paluun keinoja kaihtamatta.

Varmaa on, että vuonna 1998 alkoi Saatanan suuri valtakausi, joka kestää 3.5 vuotta.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.10.2018 11:46

Onhan Egyptin pyramidit, maanjäristykset voivat aiheuttaa tsunamin, jonka perusteella tiedämme meren olevan olemassa, Tulivuorenpurkaukset ilmaisevat olevansa olemassa savulla.

Ilman uhria ei ole sovitusta. Ilman uhria ei ole Egyptin pyramideja. Ilman uhreja, maa ja aurinkokunta peittyisivät bakteereihin ja muihin nopeasti lisääntyviin lajeihin. Ja ilman uhria loppuisi olemassaolo.

Toisen kuolema on toisen olemassaolo. Jumalan piti uhrata jopa itsensä voidakseen taata maailmalle elämän. Jonkun on alusta asti ollut pakko uhrata, jotta jotakin olisi. Melkisedek oli mies jolla ei ollut alkua eikä loppua ja mikä oli hänen ammanttinsa - Hän oli uhripappi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 22.10.2018 11:13

Koko tämä nykyinen vuosituhat asukkaineen on vaarassa joutua tuon ristille naulitun eli kirotun Jeesuksen hukkattamaksi ja kadottamaksi. Hän saapuu Profeetta Isana ja perustaa oman perheen muuttuen Uudeksi Aadamiksi. Tuosta perheestä sitten nousevat tulevan maailman kaikki uudet asukkaat. Tässä käy toteen Kristus on alku ja kaikki ovat saaneet syntynsä Kristuksen ollessa esikoinen.
Myös Krishna syntyy Kristuksen sukuun ja hänestä sanotaan kaikki ovat hänen osasiaan. Eli kaikki tulevan maailman asukkaat ovat syntyneet Krishnaan myös.

Vuonna 1998 Jumala ja Isä antoivat Saatanalle koko VOIMANSA sanoen: Eksytä joka ikinen maan asukas taikuudella ja noituudella ja velhoudella. Yksikään ei saa jäädä eksymättä. Se merkitsee epäilemättä että koko vuosituhat laitetaan kadotukseen.
Jo 1970-luvulla enkeli varoitti, että 1880-luvun jälkeisistä tuskin pelastuu kukaan , vaan kaikki menevät kadotukseen.

Läl-läl-lieru, pojilta pääsi pieru....... Kun tajuavat, että Jeesus onkin Perkele (Kointähti), Kadottaja ja tuhon enkeli. Miekkaa minä olen tullut tuomaan..... Tulta minä rukoilen sytytettäväksi ja kuinka toivonkaan että se olisi jo syttynyt, jotta tuhoutuisi kaikki muut paitsi oma sukuni.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.10.2018 19:21

Ei ollut tuohon aikaan mahdollista Israelissa rikastua, vaan rikkaudet olivat Persialaisten ja Roomalaisten käsissä. Jeesus oli köyhä ja ainoa asia, jonka hän saattoi antaa oli oma elämänsä sekä sanansa.

On hänen jälkeensä tullut monia miehiä, jotka ovat päässeet lähes Jeesuksen vertaiseksi maineeltaan. Konstantinus Suuri, Muhammed (saas), Kaarle Suuri, Luther, Einstein yms.
On ilmeistä, että tarvitaan suuri enkelten antama tuki, jotta pääsee korkeaan asemaan.

Ihmisten tuen ja avun turvin siihen ei kukaan voi päästä. Ellei minua olisi kutsuttu pyhäkouluun lapsena palvoisin: Aleksis Kiveä, Kalevalaa, Readest Digestiä yms. LAADUKKAITA TEKOJA TEHNEITÄ HENKILÖITÄ TAI INSTITUUTIOITA. Nyt joudun palvomaan miekan, tulen ja hajaannuksen tuojaa eli Kristusta, kun pahus menin lukemaan raamatun.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.10.2018 07:57

Rahaa on kuin roskaa eikä lopu koskaan. Jumala on itse asiassa esittänyt kauttani ajatuksen, että olisi Älykioskeja joka kaupungissa, jossa voisi painaa rahaa niin paljon kuin haluaa ja silloin kun haluaa. Rahaa olisi neljän eri väristä: Green, Blue, Red ja Multicolor. Green raha olisi yhden kuukauden voimassa ja sitten 1/9 osaan arvostaan romahtaisi. Red raha olisi ikirahaa. Liittyy UBI eli maailmanlaajuinen Kansalaispalkka ideointiin.

Mutta tosiasia on , että Kristinusko silti on hieman harhaoppia juutalaisuuden kannalta: Jeesus sanoi: Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Kuitenkin ei voi koskaan tulla sellaista tilannetta, että päivien pituudet vaihtelisivat niin että tänään päivä kestäisi 3 tuntia ja huomenna 18 tuntia. Et voi milloinkaan nappia painamalla säädellä päivän pituuden kestoa. Myös on piin arvo aina sama ja 3+6 =9 aina . Jumala ei voi muuttaa kaikkia asioita maailmassa.

On olemassa asioita jotka ovat mahdottomia. Sen vuoksi Jeesus voidaan osoittaa valehtelijaksi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.10.2018 08:08

Israel hylkäsi 1200-luvulla eKr Jumalan ja valitsi kuninkaan. Ja kuningas merkitsi temppeliä. Kaikki temppeleihin perustuva Jumalanpalvelus on osoitus siitä, että Jumalaa ei pidetä kuninkaana enää, vaan ihmisperäistä kuningasta. Ja on totta, että ihmisten joukossa on paljon väkivaltaisia ja monin tavoin rikollisuuteen taipuvaisia henkilöitä.
Emme tiedä millaista on tosi uskonto, jossa palvotaan ja palvellaan yksin Jumalaa. Kaikki nykyiset uskonnot perustuvat temppelien ja kuninkaiden palvontaan. Jumala kun hylkäsi Israelin niin samalla hän hylkäsi koko muun maailman ohjaamisen myös.
Aina kun on löytynyt rohkeita temppelin hylänneitä henkilöitä kuten antiikin filosofit, uuden ajan tiedemiehet tai muut sellaiset niin MAAILMA KEHITTYY PAREMPAAN SUUNTAAN. Ehkä silloin Jumala alkaa osittain hallita heidän kauttaan ja tekee viisauttaan tunnetuksi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sovitusta ei enää ole?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 30.10.2018 20:06

On toki raamatussa oppeja, jotka eivät ole kovin todennäköisiä kirkkaimmaksi totuudeksi: Esim. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta! Tuli mieleeni, että tahdon napin jota painamalla voin säädellä päivän ja yön pituutta. Niin että välillä on kahden tunnin päivä ja välillä viiden tunnin yö. Se on mahdotonta. Ainakin tässä maailmassa.
Toinen mieleeni juolahtanut seikka on maapallon laajuinen antigravitaatiotilasysteemi, jossa on vaikka sadan metrin korkeuteen leijuvat portaat ja olisi sen päässä leijuva tuoli tai sohva sekä pöytä, jossa aterioisin. Voisi olla kokonaisia leijuvia kaupunkeja.
Ehkä nämä onkin mahdollista Jossakin VAikuntha taivaassa , mutta eivät maan päällä.

Mitä tahansa te pyydätte sen te saatte : Tämä on epäjalo totuuden kannalta.
Jumalalle ei mikään ole mahdotonta samaten epäjalo.

Mutta emme me silti katkeroidu sillä evankeliumi on sanoma JOSTAKIN PAREMMASTA KUIN MITÄ ENNEN OLI. Ja edistysaskeleet ovat valtavia olleet. Onhan jopa Internet ja siihen liittyvät miljardit jutut.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Seuraava

Paluu Kristinusko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron